sunnuntai 18. elokuuta 2013

Seventh Adventure ● Gourmet


Perjantaina oli ihanin päivä ikinä, kun kouluun täyty raahautua vasta yhekstoista ja pois pääsi jo kahelta. Kun pääsin koulusta, lähettiin Lahja-mummin kanssa melkein heti ajamaan kohti Vääksyä. Olin niin onnellinen että mummikin päätti lähteä sinne vierailemaan, koska muuten olisin ollu Lahessa vasta puoli kymmenen illalla. 
No se matka meni siinä aikalailla nukkuessa (toi ensimmäinen viikko olikin niin rankka). Illalla lähin vielä polkemaan Idalle ja hölmöiltiin siellä Idan, Henen, Liisan, Tiinan ja Idan kämppiksen Jennin (johon oli kiva tutustua!) kanssa. Oli mukava ilta. :) 
Lauantaina oli kauhee ilma ja sato. Ajattelin vaan hillua himassa koko päivän, mutta sit Nea soitti ja lähin sittenkin sen kyydissä keskustaan. Siellä sitten hytistiin harmaudessa Nean ja Henen kanssa. Ja käytiin Oinaassa. 
Tänään lähettiin mummin kanssa ajamaan takasin Savonlinnaan heti kun vaan sain itteni ylös sängystä ja ihmisen näköseks. Ja nukuin taas koko matkan. Kuuden aikoihin menin vielä Nooralle Marian ja Nooran kanssa. Tytöt oli kokannu siellä oikein urakalla kunnon gourmet-aterian. Jälkiruuat ja kaikki. :) Ja oli muuten hyvää, en muista millon olisin viimeks ollu niin täynnä. 
Nyt täytyis ehkä mennä yrittämään nukkumista. Muuten ei tosta ekasta kokonaisesta lukioviikosta tule mitään. 




Pus pus luuserit! ♥







Ei ollu meijän seura tarpeeks kiinnostavaa Henulle. :(




Pikkuset ♥



Täytettyjä paprikoita ja kesäkurpitsoja, nam! 



Päärynäpersikkarahkaa ja uunitettuja (en tiiä mikä se oikee termi on??? :D) banaaneja ja sulaa suklaata ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti