sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Fourteenth Adventure • Estonia pt. 1



ohhoh, kirjotan iphonella. mitäs tapahtuu. ohhoh, lisään kuvia iphonella. mitäs tapahtuu! 
lupasin joskus etten ikinä laita blogiin puhelimella otettuja kuvia, mutta kuinkas sitten kävikään. 
lähettiin äitin, mummin ja tähkän kanssa syyslomareissulle viroon ja ajattelin et ois kiva jotenki ns. "dokumentoida" tätä matkaa. ja juuri sopivasti sain iskän vanhan iphonen matkakamuks. :) 



mut kiskastiin tänään aamulla sängystä vähän ennen seittemää. tarkotus oli käydä aamulla suihkussa ja yrittää jopa näyttää ihmiseltä, mutta aika ei riittäny, joten pipo vaan päähän ja meikittömänä matkaan. iskä heitti meijät lahteen bussiasemalle ja päästiin suoraan bussin lämpöön. nukuin suunnilleen koko matkan. 


laivamatka kesti parisen tuntia ja siinä ajassa ehdittiin kiertää ne vähäiset kaupat siellä, ostaa karkkia ja kärsiä niskakivuista ja matkapahoinvoinnista. 







vähän jälkeen keskipäivän saavuttiin tallinnaan josta oli bussikuljetus pärnuun. toi matka oli tosi helppo ja stressitön, kun tää on valmis järkätty ja ei ite tarvinnu sen pahemmin miettiä että minne pitää mennä ja mitä pitää tehä. 







hotelilla muut lähti uimaan kun mä makoilin huoneessa, kuuntelin olavi uusivirtaa, näpräsin puhelinta ja ihmistäydyin. sitten käytiin syömässä ja käytiin vielä äitin ja tähkän kanssa tsekkaamassa kasikerroksen "romantiikkabaari". siellä joku nainen luki yksinään kirjaa, surullista. loppuillasta katottiin tähkän kanssa vielä uusi päivä ennakkoon ja syötiin sipsejä ja loput karkit. ihan mukava päivä siis. :) 







heh, voisin hankkia lasit, heh.

tähkä pääs käymään moviestar                        planetissa, ihQ. ;) 



huomenna pitäis yrittää herätä siihen malliin, että kerkeis aamupalalle kymppiin mennessä, noh, i can always try. ja jonkunlainen hieronta mulla ois kans luvassa, sitä ootan. hyviä unia kaikille! :) 

                swäääg, vessataidetta.

anteeksi nyt isojenkirjainten puuttuminen, mutta kun tässä puhelimessa niitä ei nyt ole ja en jaksanu ruveta niitä tänne väkertelemään. pärjätkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti